Informatičke djelatnosti

Informatičke djelatnosti

U najnovije vrijeme počeli smo se baviti djelatnostima vezanim za informatiku. Zajedno sa našim partnerima izgrađujemo i održavamo informatičke sustave, izgrađujemo najmodernije sustave unificirane komunikacije temeljene na IP telefoniji koji objedinjuju ne samo sve Vaše komunikacijske potrebe već Vam omogućuju i objedinjavanje te smanjenje troškova tih sustava.

Pružamo savjetodavne usluge kod izgradnje i održavanja te optimizacije informatičkih sustava te smo predani pronalasku najekonomičnijeg modela za naše korisnike. U sklopu informatičke djelatnosti dajemo u zakup informatičku i uredsku opremu po povoljnim cijenama i uvjetima. Prije sklapanja ugovora o zakupu vršimo analizu potreba te u dogovoru sa klijentom formiramo sustav uređaja prema njegovim potrebama. Ovo je idealan model za tvrtke u nastajanju ili tvrtke koje ne žele samostalno voditi brigu o informatičkoj opremi. Uređaje koje dajemo u zakup za cijelo trajanje zakupa nalaze se u garanciji te se brinemo za njihovo održavanje i ispravan rad.


GRAD ZAGREB


Na objektu Fontane Hrvatske Bratske Zajednice u svojstvu podizvođača tvrtke Vodotehnika d.d. izveli smo radove na izgradnji informatičke infrastrukture za upravljanje fontanama koji se sastoji od glavnog komunikacijskog ormara, servera, 3 pomoćna komunikacijska ormara u strojarnicama fontana.
Kompletno kabelsko (UTP i optičko) povezivanje fontana u cjeloviti sustav za upravljanje. U sklopu projekta izveli smo radove na ozvučenju fontana te izradi sustava video nadzora.


Vodotehnika d.d.


Kompletno održavanje informatičke strukture na dvije lokacije u Zagrebu ukupno 75 računala. Izgradnja i implementacija serverskog disaster recovery sistema.


Lapor d.o.o.


Kompletno održavanje informatičke strukture na dvije lokacije u Velikoj Gorici ukupno 15 računala. Izgradnja i implementacija serverskog disaster recovery sistema. Implementacija Voip komunikacijskog rješenja te sistema ujedinjene komunikacije. Izgradnja kompletne informatičke infrastrukture na centralnoj lokaciji u Velikoj Gorici.


Kamenolom Gorjak d.o.o.


Kompletno održavanje informatičke strukture na dvije lokacije u Velikoj Vesi ukupno 5 računala. Izgradnja i implementacija serverskog disaster recovery sistema. Implementacija Voip komunikacijskog rješenja te sistema ujedinjene komunikacije. Izgradnja kompletne informatičke infrastrukture na centralnoj lokaciji u Velikoj Gorici.


Tim Gradnja d.o.o.


Kompletno održavanje informatičke strukture na dvije lokacije u Zagrebu ukupno 15 računala. Izgradnja i uvođenje Active directory sustava. Izgradnja i implementacija serverskog disaster recovery sistema.


Želite više informacija?